HATAY / SAMANDAĞ - Mühendis Suphi Güzey İlkokulu

Mühendis Suphi Güzey İlkokulu

Cumhuriyet Mah.Malik Yılman Cad.No46 Samandağ/HATAY
Vizyon
Türk Milletinin ahlaki ve manevi değerlerine sahip 21.yüzyılın gerçeklerine uygun, çağdaş düşünceye sahip teknolojiden hayatın her alanında faydalanabilen, yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilen, sorumluluklarının bilincinde, sosyal, kültürel değerlerine sahip çıkabilen ve sportif bireyler yetiştirerek okulumuzu bölgemizdeki en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı demokratik ve bilimsel düşünebilen, kendine ve bilgisine güvenen, yeteneklerini en üst düzeyde kullanan bireyler olarak orta öğretim kurumlarına hazırlamak ve topluma kazandırmaktır.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim Ana sınıfı İkili
Okulumuzda Normal Eğitim saati uygulanmaktadır.Giriş:08:30-Çıkış :14:00
İlçeye gelen dolmuşlarla mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz İlçemizin girişinde Ali İsmail Korkmaz (Favvar)köprüsünü geçtikten sonra yaklaşık 1 km ilerisinde Tarsuslu Marketin sağından geçildikten 300mt sonradır.
İl Merkezine 26 km mesafededir. İlçe merkezindedir